En härlig påsk och inredningstankar

Vilken underbart skön påskhelg det varit hittills! Jag inledde med att göra klart pappersarbetet inför deklarationen och sen kom syster och ena brodern på besök i ett par dar och vi har käkat en massa gott(a) och spelat spel och shoppat. Behövs såna här dagar ibland, speciellt då det väntar tider med mycket mer att göra.
Idag har jag och P tagit en lång skön promenad i solen och sen gått lite husesyn här hemma, tittat, funderat, mätt och räknat lite. Och jag har fortsatt spånat vidare på inredningsidéer för bland annat övervåningen där det är dags att dra igång med nästa renoveringsprojekt – lilla rummet.
Jag har tyvärr ganska lätt för att snöa in på vitt vitt vitt och med bara lite detaljer i färg som är lätta att byta ut, just för att jag är så ombytlig och vill kunna ändra mig, men jag försöker tänka större ytor i färg. Jag gillar ju färg! Det är då det är bra att ha en kompis som Linda som inspirationskälla, som tar ut svängarna ordentligt med både tapeter och textiler och härliga detaljer, och det känns ändå aldrig fel eller för mycket, bara jäkligt fint.
Bilderna kommer från hennes och hennes mans hem när vi var där sist och tog lite bilder på hela familjen.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • tisdag, april 2, 2013 - 22:49

    Mrs E - Åh vad fina kort, jag kände inte igen mitt eget hem först :-)ReplyCancel

  • onsdag, april 3, 2013 - 22:16

    Therese - Åh så glad jag blir! Och ni har ju ett jättehärligt hem, jag stormtrivdes. :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*