Fotoresa och Annika Sjöö i studion

Det har varit en intensiv men bra vecka!
Vi inledde måndagen med att packa ihop alla kläder för fotografering av höstens nya plagg för Clique®, och mötte upp the crew på Tanumstrands hotell i Grebbestad där vi satte igång direkt med fotograferingen. Det blev 3 fantastiskt fina (och låååånga) dagar men såååå kallt! Modellerna frös verkligen och även vi som inte behövde svida om till kortärmat ute i snålblåsten frös till slut. Men det var en bra fotoresa i härligt fina miljöer och med ett underbart team, och det är alltid lika tråkigt att skiljas åt sista dagen.

Torsdag och fredag gick åt till att byta däck på den andra bilen lagom tills snön kom ned (varför snöar det så sent i år?), och planera upp resten av broschyren, fixa lite kontorsjobb som halkat efter medan vi var ute och därefter stryka upp plaggen på nytt inför måndagens plaggfotning.

Igår lördag skulle jag egentligen haft en familjefotografering men den blev flyttad pga sjukdom (är det ovanligt mycket sjukdom i vår?) så när John Hagby behövde en assistent hakade jag på där istället när han skulle fotografera Annika Sjöö i studion, och fick förutom träffa ett trevligt gäng samtidigt lite ny inspiration till träning (och en ny bakgrund, tack!). Perfekt!


Bilder från dagen finns på Annikas blogg.

Idag ska jag ta hand om lite tvätt här hemma, ta en långpromenad med kärleken, fixa lite pappersjobb och redigera ett gäng med bilder som väntar på att få bli klara och fortsätta planera lite kommande projekt. En rätt skön avslutning på en bra vecka!

 

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*