Söndagsfotografering

Igår söndags räknade vi lasergevär med olika egenskaper, lekte lekar med magiska skor som fick barnen att springa jättesnabbt, hoppade högt alla på samma gång, pussades, blåste såpbubblor, käkade godis och våfflor, trillade och åkte karusell i mammas och pappas armar!
Ja, alltså jag åkte kanske inte karusell eftersom nån måste fotografera också, men jag kan lova att vid en familjefotografering där alla får släppa loss barnasinnet är vi alla ganska nöjda och trötta efter några timmar. :)

Lite senare i sommar ska jag få fotografera Hanna och Jens bröllop, gissa om jag ser fram emot det! Men medan vi väntar på det så kommer här en liten sneak peek på paret med deras två underbara killar!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*