Fullbokat

Jag känner mig väldigt tyst här, och det beror på att jag har otroligt mycket att göra just nu. Plåtar mer än nånsin även om det inte är så mycket jag kan visa upp för stunden, men så fort det kommer ut lovar jag visa. :)

I helgen träffade jag ett av sommarens brudpar, de ska gifta sig ute i Fiskebäckskil, och eftersom det är en så vacker plats tror jag det kommer bli ett underbart bröllop! Och fler brudpar blir det, juli och augusti är samtliga lördagar fullbokade! Men resten av sommaren och hösten finns det tider kvar så passa på!

Nej, dags att återgå till bildredigeringen, jag har en plan om att kunna greja ute i trädgården hela helgen och få klart uterummet, så går det att sitta där ute i sommar och både mysa och jobba om man vill. Ni får en bild på Fröken Bus att titta på så länge.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*