Bröllop bröllop bröllop!

Vi bevakade vädret i en vecka i förväg inför gårdagens bröllop och det lovade regn, mer regn och återigen lite regn. Men så igår var solen ändå med oss när en kollega och jag fotade ett heldagsbröllop som hölls ute till sjöss på en fin gammal ångbåt från 1920-talet. Därefter fortsatte festen på en restaurang intill bryggan.
Ett underbart fint bröllop, med ett härligt brudpar och gäster som bjöd på många skratt.

Det blev lite go’ träningsvärk av en del klättrande runt på båten, och som det brukar bli av bröllop där man är med hela dagen (ok, det är jag som är otränad!) men det är så värt det! All lycka komprimerad vid ett sådant här stort tillfälle är så otroligt smittsam, och jag vill inte missa det för allt i världen. Jag går runt med ett leende hela dagen, dagen efter, och igen när jag sen tittar igenom bilderna! :)

Idag hade jag två möten med några av sommarens brudpar inbokade. Båda bröllopen kommer att hållas här i Bohuslän intill havet, fast på olika orter och på olika datum, och jag är helt säker på att båda kommer bli så bra! Och blir vädret lika fint som det varit den här helgen, då är det fulländat!

Nä, det är dags att krypa till sängs och sova lite före morgondagens jobb. Dessutom har jag ännu ett möte med ett brudpar senare på eftermiddagen för en liten preshoot.

Härligt med så mycket bröllop nu!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • tisdag, maj 28, 2013 - 16:27

    Miss Upsey Daisy - Visst är det så. Bröllop blir man glad av.ReplyCancel

  • tisdag, juni 11, 2013 - 20:48

    Therese - Beroendeframkallande! :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*