Körsbärsblom

Egentligen borde jag kanske posta en bild på vår flagga med tanke på att det är Sveriges nationaldag, men ni får titta på lite körsbärsblom istället, fångade på bild i Stockholm i början av maj. Inte i Kungsträdgården som borde ha fått ett besök, men eftersom tiden inte riktigt fanns just då fick det duga med de här som växte utanför balkongen hos vännerna där jag bodde. Minst lika fina!

Idag är det som sagt Sveriges nationaldag. Hur firar du den?
Själv kommer vi få besök av värmländska släktingar och planerar bjuda dem på rabarberpaj (tror vi gjort 10 st redan, alla med egen rabarber direkt från trädgården) och en mysstund i uterummet. Därefter blir det nog att planera inför helgens aktiviteter, vad det är kommer jag berätta senare!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*