Back to the 50’s

För nån månad sen fotade jag en session i 50-talsstil ihop med tjejerna Madelene och Annelie. Vi hade verkligen superkul ihop och det kanske inte är så konstigt att stilen föll på plats så himla snabbt och lätt med Madelene som älskar 50-talet – kläderna, stilen och känslan. Annelie som också älskar det och är ute och åker jänkare titt som tätt. Och så jag själv, som kommer från och är uppväxt i det amerikanska 50-talsinfluerade Torsby (Top Cats, någon?) och ägnade en stor del av tonåren åt att lyssna på Rockabilly och umgås med raggare (vem vet, jag kanske till och med var en själv!).

Vi planerar redan ett nytt projekt ihop så kommer det garanterat fler bilder från oss, ni får se vad vi hittar på nästa gång. ;)

Modell: Madelene Häggström
Make up/styling: Annelie Nilsson 
Fotograf: Therese Nilsson 

Kläderna kommer från Rockn Roll Doll.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*