Sommaren är här

Sommartider. Det första som jag kommer att tänka på är svunna ungdomstider, vänner, fester, ängar fuktiga av dimman som smyger in frampå kvällskvisten i Värmland, långa spontana turer i bilen med stereon på när det är svårt att sova, människor ute dygnet runt och flammande solnedgångar i Lysekil.

Nu för tiden med hus och den där sen länge efterlängtade grillen betyder det även grilltider, kvällspromenader i trädgården för att vattna blommorna, semestertider och bröllopstider… det blir lite semester i år, men det blir också en hel del bröllopsfotograferande i sommar att se fram emot! Så just nu sitter jag och laddar, och gör plats för dem. Jag tror det kommer bli en fantastisk sommar!

Idag får ni en Spotifylista som går hårt hos mig just nu, både The National och Boxer Rebellion har ju släppt nytt. I övrigt finns det nog nåt för alla. Late nights and long trips

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*