Vad tar du för valpen där i fönstret? (voff voff)

Den här lilla godingen har jag fått lära känna lite de senaste två dagarna och det går ju inte låta bli att ta med kameran och ta några bilder, för hon är så söt!
En gång, för 6 år sen, så hade vi en rottweiler som hette Telma. Hon var ett stycke hund för sig. Och jag saknar henne ofta, och alla hennes rottweilerfasoner som att ligga på rygg med benen i vädret, tugga tuggummi i tid och otid när hon fann dem, släpa fram allt hon trodde sig kunna muta oss med bara för att få de sista grönsakerna vid frukosten (ja, hon fick morötter när hon var liten istället för ben, så hon gillade sånt) och att bära matkassen hem från affären.

Som tur är finns nu då den här lilla sötsaken inte alltför långt bort när jag vill få gosa med en rottis och risken (chansen?) att vi skaffar en till trots att jag sagt att nästa hund ska vara liten, blev visst överhängade mycket större. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • lördag, augusti 24, 2013 - 05:42

    Kenneth - O gud så sötReplyCancel

  • onsdag, september 4, 2013 - 23:18

    Therese - Vansinnigt söt! Jag törs knappt gå i närheten av henne, med risk för att hon råkar slinka ned i väskan. Får vänta tills hon växt till sig lite. ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*