The Runaway Bride

Igår var det Hanna & Jens bröllop. Ett fantastiskt, härligt, soligt och varmt bröllop.
Jag känner Hanna sen tidigare, vi jobbar ihop, så det är riktigt roligt att jag fick äran att fota deras bröllop!
Om jag ska berätta nåt om Hanna så är det att förutom att hon pratar konstant om precis allt, så spelar det ingen roll vad jag kommer att tänka på som skulle behöva göras. Hon har nästan hunnit göra det innan jag ens blinkat. Snabb, noggrann och finns alltid där om jag behöver prata med någon, hon lyssnar alltid. Hon är dessutom en väldigt glad person och bara det i sig är uppiggande! :)

Hennes numera äkta man är till skillnad mot sin brud väldigt fåordig till att börja med, men när man lär känna honom så är han supertrevlig, generös och han är dessutom lång och stilig! Och det syns att dessa två är gjorda för varann.

Men… om vi nu hoppar framåt i tiden så kan jag berätta att bara dagarna efter bröllopet rymde Hanna med fotografen, till ett slott i Frankrike. Och Jens, ja han drog strax därefter till de sälla jaktmarkerna i norra Sverige för att jaga björn. Eller Norrlandsguld, det förtäljer inte riktigt historien.

;) Hängde ni med? Om inte så får ni vänta på förklaringen tills jag visar resten av bilderna, för det här är bara en sneak peek.

Stort grattis till er Hanna & Jens!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, augusti 25, 2013 - 22:14

  Solveig och Ingemar - Helt underbara bilder.
  Dina vackra ord om vår dotter värmer.
  Ha nu en bra vecka.
  Hälsningar
  Hannas föräldrarReplyCancel

 • onsdag, september 4, 2013 - 23:18

  Therese - Tack ska ni ha! Det blev en väldigt bra vecka, och Hanna var lika grymt bra som vanligt!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*