Välkommen till världen Theo!

Vi skulle åka hem till Torsby över helgen, gå på Torsbymârten (3-dagars marknad uppe i Värmland), titta på folk, köpa den obligatoriska hemmakokta nougaten, hälsa på alla som fyllt år. Och så skulle jag fotografera Helena och hennes mage, för nu var det nära och jag visste att jag inte kommer upp på ett tag igen så på torsdag kväll planerade via meddelanden hur vi skulle göra.

Några timmar senare fick jag ett meddelande: ”Får se om det blir några kort du. Vattnet gick precis”.
Vi messade med varandra i nästan en timme där jag skämtade om att han säkert tycker det är dags runt 4 på morgonen, innan Helena bestämde att de skulle försöka få en liten blund innan det var dags att ta sig till sjukhuset.

Klockan 4 på morgonen hade de fått sätta sig i bilen och åka till Karlstad och senare på morgonen fredagen den 13:e tittade Theo ut, bara 4 dar för tidigt.

Istället för mammamagefotografering fick det bli en liten bildserie på en färdig Theo ihop med mamma, pappa och storebrorsan Noel.
Välkommen till världen Theo!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*