Bröllop Ulvön – Lotta & Samuel

Nu var det ett tag sen jag la upp några bröllop, mest pga tidsbrist, då jag jobbat en hel del med att färdigställa de bröllop jag har fotat i sommar. Men nu känns det som att det är dags att återuppleva några av de där härliga dagarna, och visa lite bilder!

Lotta & Samuel har tillbringat väldigt många somrar ute på Ulvön, så det var kanske inte så konstigt att de valde att gifta sig där ute i Ljungskile, med ett härligt gäng familj och vänner som närvarade. De fick en superbra dag, och jag med, för jag tror aldrig jag skrattat så mycket vid talen någon gång! Nu passar det sig kanske inte att fotografen garvar rakt ut så jag försökte hålla igen och gömde mig bakom kameran så gott det gick, men ibland var det helt omöjligt. Fast jag tror inte det märktes då alla andra skrattade minst lika mycket. :)

Det här är en pyttedel av en berättelse i bilder om ett varmt och kärleksfullt par, med en lika välkomnande familj och jag är så glad över att ha fått dela dagen med dem alla.

[Värt att nämna är att det är Lottas pappa som är skulptören, och innan även hans farfar som gjort de skulpturer som finns på bild. Vi fick en liten rundtur i ateljén där han berättade både om bysterna, om farfar och hans bror, illustratören. Hade det inte varit för att jag hade ett bröllop att bevaka hade jag nog kunnat hänga i ateljén nån timme till!]

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*