Bröllop Fiskebäckskil – Hanne Marie & Lars (och ödets nyck)

Nu ska jag berätta om ett lite kul sammanträffande!
Tidigt i våras ringde Lars till mig. Han och hans blivande fru Hanne Marie (en norsk skönhet skulle det visa sig!) bor numera i Norge men skulle gifta sig ute i Fiskebäckskil, och de sökte en bröllopsfotograf. De hade via en Göteborgskollega till mig fått tips om mig, som håller till i närheten så vi stämde träff, pratade, tittade på lämpliga platser och allt kändes jättebra, det här är ett härligt glatt par och de valde en vacker plats för sitt bröllop.

Bröllopsdagen kom och brudparet, så otroligt vackra och kära! Dessutom är jag svag för norskar, och här fanns det ju en hel hög av dem. Jag är uppväxt inte mer än några mil från gränsen så Norge har alltid legat nära, och det verkar inte finnas ledsna norskar, de låter alltid så glada och positiva. :)
Under minglet fick jag chansen att prata lite med gästerna, och det kom fram att Lars mamma kom från Torsby från början!
Mitt hem i Värmland, där jag själv är uppväxt! Döm om min förvåning, och oddsen på den? :)

Det blev en fantastiskt fin dag, och jag tackar brudparet för att jag fick vara med och dela både ödets nyck och många tillfällen att fånga vackra ögonblick.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • måndag, oktober 7, 2013 - 21:11

    Mattias - Ser gôrflott ut :-D Fantastiska bilder det här!ReplyCancel

  • fredag, oktober 25, 2013 - 01:14

    Therese - Mattias: Tack så mycket!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*