Det som betyder mest

Det är en galet aktiv höst och tur nog så har jag väldigt mycket energi just nu. Men hur kan en hel vecka som försvunnit bara kännas som ett par dagar? Galet… senaste tidens händelser har fått mig att tänka till lite extra på allt som är viktigt. Hinner jag med alla som är viktiga för mig? Hinner jag med allt jag vill göra?
En vän till mig förlorade nyligen sin mor. Jag fotograferade vännens bröllop i somras, och hade turen att både få träffa och fotografera mamman också, och jag vet att det är bilder som kommer värderas högt. Efteråt har jag tittat igenom vad jag själv har för bilder och minnen av mina föräldrar, syskon och oss tillsammans. Speciellt på senare år.
Bilder är viktiga för mig, men det här är lite skrämmande för jag har i princip inte några alls. Speciellt inte nya, på hela familjen, eller bara oss syskon där vi alla är samlade. Jag insåg att jag inte ens har speciellt många bilder på mig och min man ihop, eftersom jag alltid håller i kameran. Skomakarns barn? Det är dags att göra något åt det. Familj och vänner är nog det viktigaste jag har.

I fredags var jag med på en workshop i Göteborg för Juliana Wiklund, och det handlar om ett sätt att fotografera barn och familj som fokuserar väldigt mycket på barnen. Bilden är på familjen Larsen som var ”min” familj att öva på. Förutom att det var rätt kallt och hade regnat i ett par dar innan så fick vi perfekt väder, och det var fullt ös under den knappa timmen jag fotograferade.
Jag kan lätt rekommendera barn- och familjefotografering på det här viset. Så himla kul, och förutom att det blir levande bilder till förstoringar och albumet så blir även fotograferingen en upplevelse och ett minne för sig.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • onsdag, oktober 23, 2013 - 11:50

  Mrs E - Fint, familjen är viktig och jag tycker absolut du ska se till att hamna framför kameran också ibland :-) Du tar dessutom väldigt fina familjebilder.ReplyCancel

 • torsdag, oktober 24, 2013 - 07:01

  Kenneth - Ja skjut inte upp till morron dagen. Det är alldeles för viktigt med familj o vänner för att skjutas upp (det kan fort gå över)ReplyCancel

 • fredag, oktober 25, 2013 - 01:13

  Therese - Mrs E: Tack så mycket! :)

  Kenneth: Nej, man skjuter upp alldeles för mycket. Oftast fel saker.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*