En långhelg i Dublin

Sent i somras bokade vi ett par konsertbiljetter till The National, på deras spelning i Dublin som var nu i helgen. Vi har inte varit där sen 2009 då U2 spelade på sin 360° konsert, och tyckte att det var dags att besöka Dublin igen, en liten paus mitt i stressen. Och som vanligt blir man inte besviken på den här stan! Det är för det första ett härligt land, trevliga människor, en supertrevlig stad och dessutom var spelningen grymt bra! Och det regnade inte alls så mycket som det gjorde hemma i Sverige när vi kom tillbaks hit kan jag tillägga. ;)

Förutom musik blev det sovmorgnar, en del besök på muséer, många promenader, geocaching, mycket mat och fika, bio och lite pub. Jag kan lätt rekommendera ett besök eller flera hit, så åk om du inte redan gjort det. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • onsdag, november 13, 2013 - 11:50

  Mrs E - Vad härligt att bara åka iväg lite kort sådär, vill också tillbaka till Dublin (var där för flera år sedan).ReplyCancel

 • onsdag, november 13, 2013 - 13:40

  Kenneth - ja dit skulle jag me vilja åkaReplyCancel

 • torsdag, november 14, 2013 - 16:03

  Therese - Mrs E – Ja, det är så skönt! Förutom att det kan bli ganska dyrt med korta spontana resor om man inte tänker sig för, men den här gången flög vi direkt från Rygge i Norge, det gick rätt bra.

  Kenneth – Tycker jag absolut att ni ska göra!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*