Bröllop i Älvängen – Hanna & Jens

I somras gifte sig min vän och kollega Hanna med sin Jens och jag fick äran att fotografera dem. De fick en underbar sensommardag till sitt bröllop, ihop med vänner och familj och jag tror tårarna flödade lika mycket som skratten!
Jag berättade lite om dem tidigare, i det här inlägget, där jag nämnde Hanna som ”The runaway bride”. Fotografen hon ”rymde” med var såklart jag, om nu någon inte redan klurat ut det. ;) Bara två dagar senare åkte vi nämligen till Frankrike i jobbet för fotograferingen av nästa års katalog (även det finns att läsa om i bloggen för den som vill), så jag hoppas att hon kan ta igen den där tiden direkt efter bröllopet och snart göra en riktig bröllopsresa ihop med sin älskade man.

Jag önskar er båda all lycka och kärlek i livet!
//Tesa

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*