Planering av 2014

Så har snart den här superhektiska hösten nästan kommit till sin ände, och jag hann boka in ett par bröllop till innan vi slår om till 2014. Det ska bli kul med vinterbröllop!
Dessutom har förfrågningar inför nästa års bröllop börjat trilla in, så planerar ni att gifta er – var ute i god tid! Och för övrig porträttfotografering är det bara att slå en signal så letar vi rätt på första bästa lediga tid.

Jag har även påbörjat planeringen av nästa år, förändringar jag vill göra med företaget men även mitt egna fotograferande. Det är alltid svårt, för många gånger har jag en så tydlig tanke med hur allt ska se ut, men när den ska skrivas ned så upptäcker jag att det är svårt att formulera och plötsligt behövs det tidsramar för att jag ska veta när ett projekt ska starta och sluta. Inget ovanligt såklart, men det blir plötsligt konkret när drömmar ska förverkligas och sätts i verket och svårt att hinna med allt man hoppas få klart.

Spännande är det iallafall, alltid.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*