Avslutar året med ett bröllop i Göteborg

Vilket otroligt år det har varit. Det har varit väldigt mycket jobb såklart men också väldigt varierande och framför allt otroligt inspirerande med alla dessa fantastiska människor jag fått möjlighet att träffa, umgås eller jobba med. Ett stort tack till er alla!
Nu ser jag jag fram emot ett lika varierande, spännande, utvecklande och framför allt lika roligt 2014 som jag redan haft i år, med många nya möten, spännande jobb och fester, resor och äventyr!

Jag avslutar året med det här vackra paret, Åsa och Fredrik som gifte sig i slutet av november i Göteborg. Vi träffades förra året då jag fotograferade Åsas systers bröllop och blev självklart jätteglad över att de kom ihåg mig, och ville ha mig som sin bröllopsfotograf! All fortsatt lycka till dem båda
och till er alla, ett stort
GOTT NYTT ÅR!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*